فناوری ساختمانمصالح ساختمانی

آشنایی با بلوک های سبک میکسونال

با رشد دانش و فناوری های مختلف، صنعت ساختمان نیز مانند دیگر حوزه ها دچار تغییر شد و مصالح آن به کمک فناوری و تکنولوژی های به روز پیشرفته تر شدند. کارشناسان و مهندسان همیشه به دنبال این هستند که با تغییرات کوچک و با استفاده از تکنولوژی، امنیت و ایمنی سازه های خود را افزایش دهند.

یکی از راه هایی که مهندسان برای افزایش ایمنی ساختمان پیشنهاد می دهند، استفاده از مصالح سبک در ساخت سازه ها می باشد. مصالح سبک به شما کمک می کنند که وزن سازه کاسته شود و استحکام و امنیت آن در بروز حوادث گوناگون، افزایش پیدا کند.

در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی نوع جدیدی از بلوک های سیمانی سبک بپردازیم که در جهت کاهش وزن سازه بسیار تاثیر گذار می باشند.

بلوک میکسونال چیست؟

در صنعت ساختمان متخصصان امروزه تلاش می کنند تا وزن ساختمان به دلیل حفظ استحکام کاهش پیدا کند. یکی از روش هایی که می توان به کمک آن وزن سازه را کاهش داد استفاده از بلوک های میکسونال یا بلوک سبک می باشد.

هنگام دیوار چینی ساختمان در قسمت هایی که دیوار موردنظر غیرباربر و حمال نباشد، کارشناسان از بلوک های سبک برای داورچینی استفاده می کنند. پایه اصلی بلوک میکسونال یا همان سبک، سیمان بوده و دیگر مواد نیز در تولید آن استفاده می شود.

تفاوت بلوک های سبک با مدل های ساده

همانطور که از نام این بلوک ها پیدا است، تفاوت اصلی مدل میکسونال با مدل های دیگر، وزن و جرم آن می باشد. میزان اندازه ی گرانول های عمل آورده شده پلی استایرن باعث تفاوت این دو محصول می شوند. به طوری که جرم بلوک سیمانی سبک در برابر آب، کمتر بوده و این امکان را به شما می دهد تا بلوک شما روی آب شناور باشد. اما بلوک های عادی به دلیل جرم بالایی که دارند داخل آب فرو می روند.

بلوک های میکسونال در چه فضاهایی کاربرد دارند؟

بلوک های میکسونال در چه فضاهایی کاربرد دارند؟

با استفاده بیشتر مهندسان از بلوک های سبک در ساخت و ساز ها، شرکت های تولیدی به تولید مدل های مختلف بلوک های میکسونال روی آوردند. شما می توانید در هر فضایی از ساختمان به جز دیوار هایی که وزن سازه روی ان ها است، استفاده کنید. بر اساس نوع استفاده شما مدل های مختلفی از بلوک های سبک با قطر های مختلف و اندازه های گوناگون تولید می شوند و دست شما را برای انتخاب باز می گذارد.

مزایای بلوک سبک

  • مقرون به صرفه
  • عایق حرارتی و برودتی
  • ضد حریق
  • سازگار با محیط زیست
  • عایق انتقال صدا
  • عایق رطوبت
  • کاهش هزینه تمام شده ساختمان
  • وزن سبک

پویا ذوالقدر

نویسنده و مسئول بخش تولید محتوا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا